Лого на ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ АД, Кавадарци

ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ АД, Кавадарци

Акционерско друштво за производство и промет на вино ВИНАРСКА ВИЗБА-ТИКВЕШ експорт-импорт АД-Кавадарци
Ул. 810 бб
02/3175-966
www.tikves.com.mk
contact@tikves.com.mk
Дејност Производство на вино од грозје
Менаџер
Позиција /
Приход 1,492,678,806.00 МКД
Раст приход 10.71 %
Добивка 179,978,407.00 МКД
Раст добивка 81.21 %
Ранг најголеми 104
Ранг најуспешни 57
Вработени 191
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010