Лого на ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ, Скопје

ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ, Скопје

Трговско друштво за производство на огноотпорни материјали ВАРДАР ДОЛОМИТ ДООЕЛ Скопје
Бул. Илинден 47-1/2
02/3118825
vardardolomit@t-home.com.mk
Дејност Производство на огноотпорни производи
Менаџер
Позиција /
Приход 558,153,639.00 МКД
Раст приход 42.86 %
Добивка 78,783,623.00 МКД
Раст добивка 104.86 %
Ранг најголеми 0
Ранг најуспешни 138
Вработени 95
Година
2018
2012