Лого на ТАБ МАК ДОО, Пробиштип

ТАБ МАК ДОО, Пробиштип

Друштво за производство на акумулатори ТАБ МАК ДОО Пробиштип
Ул. ЈНА бр. 501, Пробиштип
02/2481-501
info@tab-mak.mk
Дејност Производство на батерии и акумулатори
Менаџер
Позиција /
Приход 4,288,229,113.00 МКД
Раст приход 33.88 %
Добивка 266,454,979.00 МКД
Раст добивка 24.74 %
Ранг најголеми 31
Ранг најуспешни 37
Вработени 407
Година
2018
2017
2016