Лого на ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО, Скопје

ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО, Скопје

Друштво за лизинг ШПАРКАСЕ ЛИЗИНГ ДОО Скопје


Дејност Финансиски лизинг
Менаџер
Позиција /
Приход 847,420,194.00 МКД
Раст приход 23.99 %
Добивка 37,574,007.00 МКД
Раст добивка 62.50 %
Ранг најголеми 186
Ранг најуспешни 0
Вработени 7
Година
2018