Лого на ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

ПЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ЖАН МИТРЕВ, Скопје

Приватна здравствена установа-Клиничка болница ЖАН МИТРЕВ Скопје
Ул. Бледски Договор бр. 8
02/3091-500
www.cardiosurgery.com.mk
info@filipvtori.com
Дејност Дејности на специјалистичка медицинска пракса
Менаџер
Позиција /
Приход 1,056,796,625.00 МКД
Раст приход 39.98 %
Добивка 47,655,692.00 МКД
Раст добивка 102.81 %
Ранг најголеми 147
Ранг најуспешни 0
Вработени 254
Година
2018
2016
2015
2014
2013
2012
2010
2009
2007
2006
2005