Лого на ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД, Прилеп

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД, Прилеп

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД Прилеп
Ул. Цане Кузмановски бр. 1
048/421-450
www.pripiv.com.mk
pripiv@pripiv.com.mk
Дејност Производство на пиво
Менаџер
Позиција /
Приход 1,859,846,872.00 МКД
Раст приход 9.23 %
Добивка 188,288,637.00 МКД
Раст добивка 15.55 %
Ранг најголеми 76
Ранг најуспешни 52
Вработени 255
Година
2018
2016
2014
2011
2006