Лого на ПЕРА КОНСТРАКШН И ИНЖЕНЕРИНГ ДОО, Скопје

ПЕРА КОНСТРАКШН И ИНЖЕНЕРИНГ ДОО, Скопје

Друштво за градежништво, инженеринг, трговија и услуги ПЕРА КОНСТРАКШН И ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Скопје


Дејност Изградба на станбени и нестанбени згради
Менаџер
Позиција /
Приход 415,944,750.00 МКД
Раст приход -15.65 %
Добивка 95,122,232.00 МКД
Раст добивка 87.01 %
Ранг најголеми 0
Ранг најуспешни 117
Вработени 18
Година
2018