Лого на МАРКАРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Велес

МАРКАРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Велес

Друштво за производство,трговија и услуги МАРКАРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ с. Долно Караслари Велес


Дејност Производство на електрична и електронска опрема за моторни возила
Менаџер
Позиција /
Приход 2,866,486,539.00 МКД
Раст приход 190.65 %
Добивка 0.00 МКД
Раст добивка 0.00 %
Ранг најголеми 49
Ранг најуспешни 0
Вработени 412
Година
2018