Лого на МАКПРОГРЕС ДОО, Виница

МАКПРОГРЕС ДОО, Виница

Друштво за трговија и производство МАКПРОГРЕС ДОО Виница
ул. Илинденска Б.Б., Виница
033/362-289
www.makprogres.com.mk
info@makprogres.com.mk
Дејност Производство на какао, чоколади и кондиторски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 1,791,128,805.00 МКД
Раст приход 3.22 %
Добивка 108,039,479.00 МКД
Раст добивка 12.87 %
Ранг најголеми 80
Ранг најуспешни 106
Вработени 585
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005