Лого на ЛЕК СКОПЈЕ ДООЕЛ, Скопје

ЛЕК СКОПЈЕ ДООЕЛ, Скопје

ЛЕК СКОПЈЕ производство и трговија со фармацевтски и козметички производи Лек д.д. Љубљана ДООЕЛ Скопје
ул. Перо Наков б.б., Скопје
02/2550800
www.sandoz.com
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 884,237,004.00 МКД
Раст приход 9.36 %
Добивка 52,282,036.00 МКД
Раст добивка -24.71 %
Ранг најголеми 175
Ранг најуспешни 0
Вработени 43
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2008
2007
2006
2005