Лого на КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ, Скопје

Друштво за трговија и услуги КОРЕА АУТО-ТРЕЈД ДООЕЛ Скопје
Ул. Скупи 3а
02/3095525
www.hyundai.com/mk
Дејност Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија
Менаџер
Позиција /
Приход 2,072,599,783.00 МКД
Раст приход -49.28 %
Добивка 89,310,947.00 МКД
Раст добивка -47.21 %
Ранг најголеми 71
Ранг најуспешни 122
Вработени 26
Година
2018
2017
2016