Лого на КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ, Скопје

Друштво за шпедитерски и транспортни услуги КИНЕ И НАГЕЛ ДООЕЛ Скопје
ул. 1551 бр. 10, Визбегово
02/2786000
www.kuehne-nagel.com
sales.skopje@kuehne-nagel.com
Дејност Останати придружни дејности во превозот
Менаџер
Позиција /
Приход 1,104,907,653.00 МКД
Раст приход 8.76 %
Добивка 7,038,625.00 МКД
Раст добивка -83.64 %
Ранг најголеми 143
Ранг најуспешни 0
Вработени 23
Година
2018
2017
2016
2015