Лого на ЕУРО - ФАРМ ДООЕЛ, Битола

ЕУРО - ФАРМ ДООЕЛ, Битола

Друштво за трговија и услуги ЕУРО - ФАРМ увоз-извоз ДООЕЛ Битола
Ул. Огњан Прица бр.5, Скопје
02/3212-700
www.eurofarm.com.mk
eurofarm@eurofarm.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 1,876,086,496.00 МКД
Раст приход 15.23 %
Добивка 90,687,606.00 МКД
Раст добивка 31.08 %
Ранг најголеми 75
Ранг најуспешни 120
Вработени 91
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011