Лого на ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

ЕМША - ШПЕД ДООЕЛ, Неготино

Друштво за трговија, транспорт и услуги ЕМША - ШПЕД увоз-извоз ДООЕЛ Марјан Неготино
Индустриска бб
043/371999
www.emsasped.com.mk
info@emsasped.com.mk
Дејност Товарен патен транспорт
Менаџер
Позиција /
Приход 1,424,701,161.00 МКД
Раст приход 14.50 %
Добивка 152,918,647.00 МКД
Раст добивка 56.98 %
Ранг најголеми 108
Ранг најуспешни 67
Вработени 116
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013