Лого на ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Кавадарци

ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ, Кавадарци

Друштво за производство на електрична и електронска опрема за моторни возила ДММ ДРЕКСЛМАЈЕР МАНУФАКТУРИНГ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ увоз-извоз Кавадарци
Индустриска Зона, Кавадарци

Дејност Производство на електрична и електронска опрема за моторни возила
Менаџер
Позиција /
Приход 3,526,095,258.00 МКД
Раст приход 4.42 %
Добивка 184,375,744.00 МКД
Раст добивка 7.56 %
Ранг најголеми 40
Ранг најуспешни 54
Вработени 6381
Година
2018