Лого на ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија

ДИЕМ-ГП ДОО, Гевгелија

Друштво за производство,трговија и услуги ДИЕМ-ГП ДОО Гевгелија с.Негорци


Дејност Друга преработка и конзервирање на овошје и зеленчук
Менаџер
Позиција /
Приход 341,195,790.00 МКД
Раст приход -2.06 %
Добивка 58,022,077.00 МКД
Раст добивка 15.57 %
Ранг најголеми 0
Ранг најуспешни 185
Вработени 88
Година
2018