Лого на БРАКО ДОО, Велес

БРАКО ДОО, Велес

Друштво за производство,трговија и услуги БРАКО ДОО увоз-извоз Велес
Раштански Пат бр.2, Велес
02/3215-063
www.brako.com.mk
office@brako.com.mk
Дејност Производство на жичани производи, синџири и пружини
Менаџер
Позиција /
Приход 1,644,041,485.00 МКД
Раст приход 21.90 %
Добивка 28,694,777.00 МКД
Раст добивка -64.09 %
Ранг најголеми 95
Ранг најуспешни 0
Вработени 451
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005