Лого на АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО, Скопје

АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО, Скопје

Друштво за производство трговија и услуги АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО експорт-импорт Скопје
ул. Скупи б. б.
02/3093-100
www.automobilesk.com.mk
office@autosk.com.mk
Дејност Трговија со автомобили и моторни возила од лесна категорија
Менаџер
Позиција /
Приход 727,591,963.00 МКД
Раст приход -3.54 %
Добивка 56,143,300.00 МКД
Раст добивка 7.68 %
Ранг најголеми 0
Ранг најуспешни 192
Вработени 47
Година
2018
2007