Лого на АТЛАНТИК ДООЕЛ, Скопје

АТЛАНТИК ДООЕЛ, Скопје

Друштво за транспорт, трговија и услуги АТЛАНТИК ДООЕЛ Скопје
Ул. Качанички Пат бр. 103
02/3125253
www.atlantik.com.mk
info@atlantik.com.mk
Дејност Трговија на големо со овошје и зеленчук
Менаџер
Позиција /
Приход 1,060,937,572.00 МКД
Раст приход 0.45 %
Добивка 39,244,310.00 МКД
Раст добивка -9.15 %
Ранг најголеми 146
Ранг најуспешни 0
Вработени 15
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013