Лого на АЛКАЛОИД АД, Скопје

АЛКАЛОИД АД, Скопје

Фармацевтска хемиска козметичка индустрија АЛКАЛОИД АД Скопје
Бул. Александар Македонски бр. 12, Скопје
02/3104-026
www.alkaloid.com.mk
alkaloid@alkaloid.com.mk
Дејност Производство на фармацевтски препарати
Менаџер
Позиција /
Приход 7,268,792,673.00 МКД
Раст приход 8.62 %
Добивка 823,286,656.00 МКД
Раст добивка 5.81 %
Ранг најголеми 14
Ранг најуспешни 11
Вработени 1391
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007