Лого на АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

АД Д-Р ПАНОВСКИ, Скопје

Акционерско друштво за производство на лекови, медицинска опрема и материјал, промет и услуги Д-Р ПАНОВСКИ Скопје
Ул.Скупи 3 бр.55, Скопје
02/3093-600
www.drpanovski.com.mk
panovski@drpanovski.com.mk
Дејност Трговија на големо со фармацевтски производи
Менаџер
Позиција /
Приход 778,534,062.00 МКД
Раст приход -5.75 %
Добивка 51,566,771.00 МКД
Раст добивка 70.22 %
Ранг најголеми 200
Ранг најуспешни 0
Вработени 56
Година
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2007
2006
2005